İSTANBUL / SARIYER - İstanbul Ticaret Odası Yeniköy Mehmetçik Ortaokulu

İstanbul Ticaret Odası Yeniköy Mehmetçik Ortaokulu

Albay Osman Sk. No1 Yeniköy Sarıyer/İstanbul
Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayarak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak planlamak, etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.
08.30 -15:05
Ulaşım
Sahilden Merkezden geçen 42T,40B,25E İETT otobüsleriyle Yeniköy Askerlik Şubesi durağında inilerek ve Hacıosman Metro durağından Tarabyaüstü - İstinye minübüsleri ile okulumuza ulaşılabilir.
Öğrenci servisleri mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Yeniköy Spor Kulubünden içerde, Sarıyer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü´nün yanı.
3 KM
Sportif Etkinlikler
Erkek Yıldız ve Küçük; Yakan Top, Hentbol, Atletizm takımlarımız Kız Yıldız ve Küçük; Yakan Top, Voleybol, Atletizm Takımlarımız mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler
2018-2019 Eğitim-öğretim yılı Tübitak 4006 Fuarı gerçekleştirilmiştir. 2021-2022 Eğitim-öğretim yılı Tübitak 4006 Fuarı gerçekleştirilmiştir. 2021-2022 Eğitim-öğretim yılı Tübitak Bilim Söyleşisi gerçekleştirildi.